Мисис България-Вселена Мари Вачева и партньорът ѝ Мартин останаха трогнати

...
Мисис България-Вселена Мари Вачева и партньорът ѝ Мартин останаха трогнати
Коментари Харесай

Интегрирани цигани трогнаха Мисис България

Мисис България-Вселена Мари Вачева и сътрудникът ѝ Мартин останаха трогнати от ромско семейство от Враца, с което участваха във вълнуваща замяна на съпруги в пети епизод на обществения опит „ Смени дамата “, който се излъчи в четвъртък вечер по bTV.



„ Попаднах на прелестни хора и преживяването беше ужасно, изпълнено с доста позитивни страсти. Семейството на Мая и Мариус са толкоз чувствителни и почтени, че ме плениха “, съобщи след присъединяване си Мари Вачева. Обичайният конфликт сред противпополжни философии и метод на живот не се случи по метода, по който публиката очакваше, при размяната на Мари и Мая.





Противпоставянето на две крайности се реализира само на равнище стандарт на живот – богати против небогати.

За Мисис България обаче разликата в обществените статуси я е научила на нови житейски уроци и ѝ е дала опция да помогне. Мари е уверена, че близостта и топлината, която се е зародила сред нея и дъщерята Изабела по време на предаването, ще продължат и в бъдеще, а шопингът, в който се впускат по време на фотосите, е единствено началото на едни по-близки взаимоотношения:

„ Изабела е една прекарасна млада дама, в която аз виждам доста забавно бъдеще и мисля оттук нататък да съм неразделно до нея. Сближихме се доста. Успя да ме допре. Будеше ме всяка заран с целувка, правеше ми закуска “.



След предаването Мари Вачева показа още, че макар че фамилията е от различен етнос, тя е намерила общ език с тях и е научила доста за ромите и техния метод на живот. Миската попи от тяхната просвета и затанцува кючек с вързан на кръста шал с пендари и възпламени печка на дърва, което беше по-скоро предизивикателство, в сравнение с компликация.

Тежка се оказа короната на Мисис България за Мая от Враца, която в действителния живот изкарва прехраната си в цех за боклуци и единствената ѝ цел е да отгледа и възпита уместно щерка си. Заживявайки живота на Мари, Мая попадна в непознат и чужд за нея свят, изпълнен със скъпи движимости, разкрасителни процедури и фотосесии, които пристигнаха допълнително за елементарната стопанка от северозапада.

Комуникацията с разменения ѝ брачен партньор от Австрия, беше другата преграда, която трябваше да преодолее, а първокласните движимости в дома на Мария бяха по-скоро спънка, а не улеснение. Ромската брачна половинка изпадна в комичната обстановка, когато обърка обичаната хранителна добавка на Мартин с перилен препарат - неточност, която разбра едвам откакто изпра облеклата с нея.

Размяната на съпруги сред бедното и богатото семейство донесе доста позитиви за двете страни. Мари съумя да убеди Мариус и Мая да бъдат по-либерални във възпитанието на Изабела и да ѝ гласоподават повече доверие. А благодарение на семейство Атанасови Мартин и Мари съумяха да оценят смисъла на дребните неща в живота си и силата на любовта за едно семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР