„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева е новото

...
„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева е новото
Коментари Харесай

Модна марка съблече Мисис България София Паскалева

„ Мисис България Top of World 2018 “ София Паскалева е новото рекламно лице на марката Love Sensation.

Красавицата съумя да спре дъха на почитателите си в обществените мрежи с професионална фотосесия дело на фотографа Георги Божков. На фрагментите снимани с извънреден усет и мярка, София Паскалева показва съвършена форма.



Една от фотосите от фотосесията ще бъде качена на страницата на интернационалния конкурс „ Mrs. Top of the World “, на който Паскалева ще показа страната ни на 28 май в Латвия. От 26 май всеки, който желае да поддържа нашата участничка ще може да гласоподава за нея точно под тази фотография. София Паскалева е в трескава подготовка за новото предизвикателство.

„ Много се вълнувам, тъй като в случай че на „ Мисис България “ представях себе си, в този момент ще показва България. Това е една от най-сериозните отговорности, които съм поемала в целия си живот. Надявам се да не отчайвам тези, които ще ме поддържат “, бе споделила преди време миската.

Тя благодари на Love Sensation за доверието и горещо предлага техните артикули на всяка изискана и стилна дама. Магазин Love Sensation се намира в центъра на гр. София, ул. Леге 10 и е профилиран в предлагането на първокласни марки долни дрехи и бански на известни марки като Emporio Armani, Moschino, Chantal Thomas, Luli Fama, Dsquared2. Освен в гр. София, магазин на Love Sensation можете да намерите в гр. Варна или онлайн на www.lovesensationstore.com.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР