„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова и „Мисис България -

...
„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова и „Мисис България -
Коментари Харесай

Миски откриват работилничка за малчугани, шоколад и здравословно хранене


„ Мисис България Свят 2018 “ Яна Средкова и „ Мисис България - Европа “ Анна Стефанова, която стана трета подгласничка в състезанието „ Мисис Европа “, се похвалиха с общо начинание.

Двете хубавици споделиха на страниците си в обществените мрежи, че провеждат съботно-неделна работилничка за малчугани. Дамите са окуражени да срещнат дребните си посетители с тайната на шоколада, като им дават опцията сами да подготвят вкусни десерти. Двете дами разясняват, че срещите ще са тематично ориентирани, като ще натъртват на здравословните храни и метод на хранене. Продукцията на дребните майстори ще е и в безглутенов вид.

Скъпи другари,

Ние Анна Стефанова и Яна Средкова каним Вас и вашите деца на специфична детска работилничка в събота и неделя от 11 до 12.30 ч. (10.11 и 11.11) в жк. Изток, ул. Николай Хайтов No. 3 а (Green Bsket), с цел да потопим малчуганите в света на шоколада.

Работилничката ще се организира всяка събота и неделя, a децата ще имат опцията да подготвят с наша помощ разнообразни вкусни и занимателни десерти. Предстоящите уикенди ще бъдат тематични за малчуганите и техните родители, които ще могат да вземат присъединяване или изпият своето кафе с другари при нас. Групите са от 5 до 12 деца. Цена 25 лева на участник (с 10лв. за второ дете включено детско сокче и кроасан, кафе или капучино за родителя). Записването става на телефони 0895 600922 и 0888 791555, пишат миските.

Анна Стефанова - Третата по хубост в Европа омъжена дама основава същински творби на изкуството от шоколад. В начало почнала на смешка да запълва свободното си време, майсторейки сладки изкушения. По-късно се записала на курс, който да й помогне да усъвършенства уменията си. Днес Анна споделя, че е извънредно щастлива от постигнатото.

„ Мисис България Свят 2018 “ Яна Средкова се занимава с безглутеново и клетъчно хранене. Развива сполучлив бизнес със здравословни храни - ресторант Green Bsket. „ За нас здравословното хранене е единствено стъпка към по-добър живот, в забързаното ни всекидневие “, споделя философията на своето начинание Яна.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР