Мисис България Роксана Кирилова в първата благотворителна инициатива на Рицарите

...
Мисис България Роксана Кирилова в първата благотворителна инициатива на Рицарите
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова подкрепи благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас

Мисис България Роксана Кирилова в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас (Снимки)

Носителката на купата "Мисис България Земя 2018 " Роксана Кирилова се включи в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас, която се организира преди дни в столичен хотел.

Тя бе поканена да взе участие в пролетната благотворителна вечер - “ Да помогнем на децата да осъществен своите мечти”, като член на дамския клуб „ Бизнес на високи токчета “ и взе участие в благотворителния търг на картини, икони и лотария.

Роксана Кирилова бе в компанията на представители на бизнеса, симпатизанти и посетители на ордена. Набраните средства ще бъдат дарени за поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние и по-конкретно за Детската школа по иконопис „ Захари Зограф” към Енорийския център при храм „ Покров Богородичен “ в столицата “.

„ Чувството да знаеш, че даряваш бъдеще, сбъднати фантазии и детски усмивки е неописуемо. Поласкана съм от поканата да поддържа първото публично събитие на Велик Приорат България на Суверенен Орден на Св. Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта след неговото основаване в края на предходната година. Орденът има Велики Приорати и Командерии допълнително от 50 страни в света и се употребява с престижа и формалното самопризнание на интернационалната общественост в лицето на Организацията на обединените народи “, споделя Роксана Кирилова.

Миската поддържа и подкрепя разнообразни благотворителни акции. Преди Коледа тя бе част от "Операция плюшено мече ", която се организира всяка година. Роксана и 7- годишният й наследник закупиха, опаковаха и изпратиха дарове в дома за обществено слаби деца в родния й град Силистра.

„ Синът ми, който е на 7 години ми оказва помощ постоянно в това начинание, тъй като желая да го науча да цени това, което има, и да му покажа, че човек постоянно би трябвало да оказва помощ, когато има опция. Отговорността и благодарността те вършат същински човек “, споделя Роксана Кирилова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР