Мисис България Роксана Кирилова стана носителка на отличието „Благотворителност” в

...
Мисис България Роксана Кирилова стана носителка на отличието „Благотворителност” в
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова с отличие от „Бизнес дама на годината”

Мисис България Роксана Кирилова стана носителка на оценката „ Благотворителност” в категория Застраховане”. Тя получи премията по време на 25-ото издание на състезанието „ Бизнес дама на годината”, който се организира нощес под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова. За ослепителната визия на Роксана се бе погрижил дизайнера Стоян Радичев.



„ За мен е изключителна чест да получа това отличие. То значи, че моите усилилия, както в професионалното ми развиване, по този начин и в благотворителните акции, в които вземам участие, са видяни. В мъжкия свят на бизнес е значимо хората да схванат, че не хубостта ще избави света, а дамата, която има вяра в личните си сили и професионализъм. Тази, която влага в себе си, развива се и не на последно място има положително и състрадателно сърце”, споделя “Бизнес дама на годината” Роксана Кирилова.

Тя развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, има 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. Работи в ЗАД “Асет Иншурънс”- динамична, съвременна и бързо разрастваща се застрахователна компания у нас. Самата тя показва точно това и споделя, че е намерила своето място за развиване. В компанията е от първият ден на основаването й от преди 5 години. Приема работата си, като свое дете - “Нещо в което би трябвало да инвестираш, с цел да се развива!”.

Участва в доста благотворителни дела, измежду които: Фондация ”Мечта за дете”, интервенция “Плюшено мече” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; “Да помогнем на Алекс да ходи”, Каузата на съдружие ”Вярвам в теб” против домашното насилието над дами и на работното място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея.

„ Благотворителността не е вложение на пари, а помощ за нуждаещите се под всякаква форма. Важна е благотворителността като такава, а не нейният обект”, споделя Роксана.

Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, а през април 2019-а печели и “Business & Fashion woman” 2018 на Business&Fashion Awards.

Роксана Кирилова обича да цитира мисълта на Олаф Стейпълдън, която е трансформирала в свое кредо:

„ През цялата кариера на човек, интелигентността и благотворителността са най-отличителните и най-ценните придобивки на човека”.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР