Мисис България Глоуб 2007“ Мариана Маринова бие по пластики всички

...
Мисис България Глоуб 2007“ Мариана Маринова бие по пластики всички
Коментари Харесай

Мариана Маринова рекордьорка по пластики

„ Мисис България Глоуб 2007 “ Мариана Маринова бие по пластики всички дами във „ Фермата “. Бившата водеща в действителност е една от рекордьорките у нас със своите фрапантни усъвършенствания по тялото.

Мариана е лягала най-малко пет пъти под ножа, с цел да поправя гърдите, дупето и носа си. За да реализира резултата „ бразилско дупе “ са й инжектирали три литра биополимер, като процедурата е направена в Бразилия, написа " Галерия ".

При оформянето на по-малкия си нос тя се е доверила на хирурзите в Лайпциг, където е чакала с месеци, с цел да се вреди при експертите от високо равнище. Докато добие стремежи тип, обонятелният й орган трябвало да бъде кръцнат три пъти.

Кубиците силикон в деколтето й са над 700, които не я стопират да тича заран по няколко километра, с цел да поддържа фигурата си в идеални пропорции. Въпреки всички поправки, организаторката на състезанието „ Мис Силикон “ счита, че една жена би трябвало да има и други достолепия, както и морални полезности, а не да залага единствено на визията си.

„ Може да имам цици, само че ще потвърдя, че не съм нито тъпа, нито мързелива “, споделя тя за присъединяване си в риалитито.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР