„Мисис България - Европа“ Анна Стефанова стана трета подгласничка в

...
„Мисис България - Европа“ Анна Стефанова стана трета подгласничка в
Коментари Харесай

Мисис България – Европа в топ 3 на най-красивите жени в Европа

„ Мисис България - Европа “ Анна Стефанова стана трета подгласничка в състезанието „ Мисис Европа “, който се организира преди дни в Гибралтар. Така родната хубавица се подрежда в челната тройка на най-красивите омъжени дами в Европа.

Анна съумяла да впечатли публиката и журито на състезанието, с изключение на с сексапил, и с двете презентации. Едната - представяща България и другата – отдадена на идеята на състезанието против домашното принуждение. Нашата миска е направила голямо усещане и с обилната достоверната национална носия от региона на Тракия.

„ Разбира се, че съм щастлива от тази купа. Всеки се явява на съревнование, с цел да го завоюва, само че за мен не беше фикс концепция и не непременно. Радвам се, че ме оцениха “, споделя Анна.

Миската е впечатлена от организацията на състезанието. „ За Гибралтар този конкурс е въпрос на авторитет и държавна политика. На церемонията по награждаването участва министърът на културата. Имахме среща и с кметицата на Гибралтар, която е носителка на купата „ Мис свят 2009 “.

Анан Стефанова още живее с страстта към събитието. Включила се е в 24-часов маратон съпътстващ състезанието, който пропагандира здравословния метод на живот и в който взели участие доста известни фигури от светския хайлайф на Гибралтар. Не е пропуснала да посети и „ Маймунската канара “ - един от знаците на страната.

Анна Стефанова е омъжена. Има двама сина, сега е в отпуск по майчинство.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР