Мисис България 2006 Елеонора Манчева се сгоди, пише „Галерия“. Красавицата

...
Мисис България 2006 Елеонора Манчева се сгоди, пише „Галерия“. Красавицата
Коментари Харесай

Елеонора Манчева се сгоди! Вижте уникалния годежен пръстен

Мисис България 2006 Елеонора Манчева се сгоди, написа „ Галерия “. Красавицата е споделила „ Да “ на банкера Ивайло Илиев, с който са дружно от няколко години. Годежът бил подплатен с голям диамантен пръстен, който към този момент свети на ръката на миската.

Запознати разясняват, че Илиев се изръсил уместно с 5-цифрена сума за ръката на своята благоверна. Очаква се сватбата да бъде това лято, само че не в България, а в Гърция – обичаната дестинация на двойката.



Манчева обаче към момента не желае да се разчува за годежа поради проваления й брак с футболиста Владо Манчев.

Двамата се разведоха преди близо 3 години след 11-годишно общуване, а краят на връзката им извади на показ много неприятни обстоятелства за миската. Според упорития слух Нора е кръшкала на футболиста нееднократно, с разнообразни мъже.



Манчев й прощавал, само че нежеланието й да имат деца го подтикнало да й изиска бракоразвод. Дали 38-годишната миска се е трансформирала и към този момент е подготвена да стане майка, следва да разберем.

Запознати разясняват, че хубавицата е бясно влюбена в новия си другар Ивайло Илиев, който бил надалеч по-заможен от футболиста. Това лято двамата обиколиха много екзотични дестинации, а първокласните дарове, с които я затрупва, били всекидневие.

 Елеонора Манчева се сгоди! (Вижте неповторимия годежен пръстен)

Единственото терзание на Нора било, че банкерът е по-млад от нея, а приближаването към 40-те лазарника стартира да й проличава. Затова Манчева прави всичко допустимо да наподобява безупречно, изглаждайки с фотошопа всички свои фотоси, преди да ги пусне в мрежата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР