Мишо Шамара защити циганчето, което каза, че мрази българите и

...
Мишо Шамара защити циганчето, което каза, че мрази българите и
Коментари Харесай

Шамара се изказа в защита на Гилбърт Стефанов, който псува българите

Мишо Шамара отбрани циганчето, което сподели, че ненавижда българите и ги назова "мърши " и отпадъци ".

Рапърът се застъпи за момчето във видео, което разгласява на стената си във Фейсбук. В него той декларира, че всички се нахвърлят върху него, само че никой не си прави труда да огледа от неговата страна, да види нещата от другия ъгъл.

Припомняме, че Гилбърт Стефанов неотдавна разгласява в обществената мрежа скандалното видео, което разгневи мнозина и стана мотив за бурни полемики както в онлайн пространството, по този начин и отвън него. След експлоадирането на абсурда, майката на ромчето също качи клип в мрежата, в който отбрани сина си.
В понеделник Гилбърт разгласява ново видео, в което изрази откровено страдание за думите си и съобщи, че не е очаквал думите му да провокират сходни реакции и полемики. Целта на клипчето била да събере доста гледания и лайкове и по този начин Гилбърт да стане прочут. Всъщност ромчето реализира задачата си, въпреки не и по метода, по който си е представял и съумя да получи даже отбраната на известно име като това на Мишо Шамара, който в понеделник пусна на стената си видео коментар за абсурда.

"Не мога да допускам какъв брой обикновено се разсъждава у нас и българите повтарят нелепости и популяризират езика на омразата като папагали. Като първоначални същества и хлебарки… Като чукнеш на масата и хлебарката бяга наляво-надясно ", споделя във видеото рапърът.

"Замислете се. Първо някакво дете псува България и българите. Защо? Безпричинно ли? Гледах видеото на майката, бях блокиран до през днешния ден, тъй като отново на някакъв расист му заявих, че е расист и той ме репортна. Чак в този момент ми разблокираха профила. Чухте ли другото нещо в изявлението на майката? Защо тя мисли, че българите са ш*бани? На всеки един лайв са псували момчето непрекъснато ", споделя още той и добавя: “Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на роми и в това няма никакъв проблем! Един ром се осмелява да псува българите и става огромен проблем. Майката споделя по какъв начин всякога са го пребивали българи непрекъснато. Изнервило се! Те са го спуквали от пердах единствено тъй като е мургаво?! Е по какъв начин да обича България? Аз и 4 милиона българи избягахме от България. У нас българите не живеят добре, а ромите живеят още по-зле.
Не е вярно, естествено… но знаете ли какъв брой неправилни неща стават. Проблемът е расизмът и ксенофобията, които непрекъснато биват вменявани в България. "

Чуйте цялото изявление за абсурда, което Мишо Шамара разгласява:


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР