Мишо Шамара се завърна, но не в България, а на

...
Мишо Шамара се завърна, но не в България, а на
Коментари Харесай

След като заряза пеенето - Шамара се завърна

Мишо Шамара се завърна, само че не в България, а на музикалния хоризонт. Легендарният рапър още веднъж взе участие в ария и видеоклип, откакто заряза пеенето и се отдаде на работа като водач на камион в Съединени американски щати.

Шамара изненадващо се появи в план на БНР - " Бандата на ръба ", в който рапърите от Русе вършат ремикс на паметната ария от началото на века " Харесвам неприятните момчета ". Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери Никол и двамата даже възнамеряваха да подвигат женитба преди три години.

Верде и Гери Никол ходеха дружно на мачове в агитката на ЦСКА, само че след това се разделиха.

Клипът е записан в студио, като " Бандата на ръба " снимат в България, а Шамара записва своята част оттатък океана.

" Моята ария е изпята, само че още се върти ", подрежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и фрагменти от истинското видео на " Харесвам неприятните момчета ".

" Нещо остаряло на нов глас. " Бандата на ръба " са мегаяките индивиди. Много ме кефи по какъв начин се получи. Изцяло техен план, в който ме поканиха. Благодарностите ми са големи. Също по този начин към целия екип, който осъществя видеото и цялата продукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята именито " божествена " личност и спомогна да съм част от този шедьовър.

Супер сте, хора. А и всяко потомство заслужава да си има своите неприятни момчета в клубовете ", съобщи прочувствено 48-годишното емблематично лице на българския рап.

" Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната фантазия ", обявиха на собствен ред Капо Верде и компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР