Мишо Шамара и групата “Гумени глависа на турне в оригиналния

...
Мишо Шамара и групата “Гумени глависа на турне в оригиналния
Коментари Харесай

Мишо Шамара: Не ме е срам, че съм бакшиш в САЩ

Мишо Шамара и групата “Гумени глави ”са на турне в истинския състав - Вальо Кита и Dj Дидо Ди (Диан Соло). В сетлиста си за концертите на това турне тримата реализатори са подбрали най-големите си шлагери, само че за следващата година обмислят да разнообразят програмата и да включат разнообразни части.

" Музиката ни беше изпълнена с несъгласия, с принуждение, с обич, ненавист, летни трептения и така нататък Имахме хомофобски и сексистки текстове, за което извънредно скърбя ”, признава рапърът. С годините съм пораснал и цялата ми ценностна система се е трансформирала ", твърди Шамара.

Той продължава да се занимава с музика, има студио, снима видеоклипове. Признава, че постоянно му се постанова да работи и други неща, с цел да си заплаща сметките. Така е карал “Убер ”, оказва помощ на другари и други “Аз цялостен живот съм работил и ми харесва ”, споделя той.

“Прекрасно си живеем, имаме си дребна къща в прерията до едно езеро, имам си прелестни другари, които са до мен не тъй като съм Мишо Шамара. ” Така рапърът разказва живота си в Америка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР