Мишо се превъплъщава в образа на Ромео в опит да

...
Мишо се превъплъщава в образа на Ромео в опит да
Коментари Харесай

Мишо влиза в образа на Ромео в новия епизод на „Унилайф“

Мишо се превъплъщава в облика на Ромео в опит да завоюва сърцето на мечтаното момиче в новия епизод на тийн сериала. Младежът ще даде всичко от себе си, с цел да потвърди, че има актьорски гений, а комичните обстановки не закъсняват. Ще се оправи ли с ролята на артист, гледайте във.

Мишо е все по-влюбен в Лора, която намира за извънредно красива и артистична, само че за негово страдание тя е гадже на Стан. За да я завоюва, младият талант взема решение да се причисли към клуба по актьорско майсторство. Още в първите минути обаче Мишо попада в редица комични обстановки, а словесната офанзива на Стан не закъснява.
 Унилайф NOVA
За да потвърди своя сценичен гений, Мишо е провокиран да показа на сцената монолог. Всичко се обърква, когато младежът осъзнава, че е взел неверния лист и стартира да импровизира. Как се оправя и има ли заложба за артист, гледайте в новия епизод на.

Лора и Мишо се уговарят да репетират в стаята на младежа. Любимият уеб воин усърдно се приготвя за срещата, до момента в който неговият съквартирант Македонски не е сигурен в положителния излаз на обстановката. Лора предлага двамата с Мишо да влязат в облиците на Ромео и Жулиета. Какво ще се случи на сцената, не пропускайте във.-->
 Унилайф NOVA
Не пропускайте да наблюдавате перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета в уеб сериала. Може да следите поредицата всеки четвъртък от 16:00 ч. във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР