Мишката е затворена в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление(снимка:

...
Мишката е затворена в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление(снимка:
Коментари Харесай

Krypton 550 – ефектна геймърска мишка за 20 милиона клика


Мишката е затворена в ултралек перфориран панел с PRISMO осветяване
(снимка: Genesis)

Нов модел мишка с разширена функционалност разгласи полският бранд за гейминг външна страна Genesis. Krypton 550 е бюджетен правоприемник на показания по-рано през годината модел Xenon 800 и има огромна част от неговите характерности и дизайн.

Krypton 550 идва с акуратен датчик и богат на варианти програмен продукт, а целият комплект е затворен в ултралек перфориран панел с PRISMO осветяване. Софтуерът на новата мишка на Genesis разрешава на потребителите да трансформират функционалностите на всеки от седемте бутона на мишката, да основават макроси и да ги резервират във вградената памет.

Krypton 550 се свързва към компютъра през USB с 1,8-метров кабел
(снимка: Genesis)

Моделът е оборудван с PixArt PMW 3325 датчик, който разрешава ускоряване до 20G и наблюдава придвижванията със скорост до 100 инча в секунда. Чувствителността на датчика може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI.

Благодарение на перфорирания си корпус с тегло от 70 грама, Genesis Krypton 550 се оказва забавно предложение за почитателите на FPS, търсещи експедитивност и точност в композиция с устойчивост и опция за персонализиране.

Скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветяване
(снимка: Genesis)

За новата си геймърска мишка Genesis е избрала суичове Huano с устойчивост до 20 милиона клика. Скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветяване. Потребителите могат да избират всред 16 милиона цвята, както и да се насладят на резултата PRISMO.

Genesis Krypton 550 се свързва към компютъра с 1,8-метров кабел, затворен в текстилна оплетка, с цел да обезпечи оптималната издръжливост и по-дълъг витален цикъл. Допълнително е планувана опция за избор сред бяла и черна версия на мишката.

Потребителите на Krypton 550 могат да избират всред 16 милиона цвята
(снимка: Genesis)

Krypton 550 се предлага неотдавна на пазара у нас от сътрудниците на Genesis. Цената на мишката е към 50-60 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция от две години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР