Мишел Платини потвърди, че не би се завърнал в Ювентус

...
Мишел Платини потвърди, че не би се завърнал в Ювентус
Коментари Харесай

Платини посочи на Юве кой да купи

Мишел Платини удостовери, че не би се завърнал в Ювентус още веднъж, само че посъветва "Старата госпожа " да си обезпечат услугите на Килиан Мбапе.

Френската легенда съпостави Паоло Дибала с Роберто Баджо. Ето какво съобщи някогашният президент на УЕФА пред „ Tutto sport “.

„ Не бих се завърнал още веднъж в Юве просто, тъй като любовта към даден клуб се изживява единствено един път. Те ми предлагаха няколко пъти, само че аз им отхвърлих ", стартира Платини.

"Паоло Дибала е страховит футболист. Играта му е сходна на Дел Пиеро, само че най-вече ми припомня на Роберто Баджо. Като футболни умения мисля, че Зидан наподобява на мен, само че Дибала в действителност прави всичко, което вършеше и Баджо ".

"Аз доста одобрявам Неймар, само че Мбапе ме впечатлява още повече. Той ще бъде звезда най-малко в идващите 10 години. Бих предложил Мбапе на всеки клуб. Не знам дали Ювентус може да си го разреши в този момент, само че в бъдеще ще бъде още по-трудно, тъй като цената му ще пораства ", приключи изявлението си Платини.
Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР