Мишел Платини е преминал през отборите на ЦСКА и Лудогорец,

...
Мишел Платини е преминал през отборите на ЦСКА и Лудогорец,
Коментари Харесай

Мишел Платини пред ТОПСПОРТ: Любо Пенев обича ЦСКА и ще насочи отбора към правилния път

Мишел Платини е минал през тимовете на ЦСКА и Лудогорец, само че е безапелационен във всяко свое изявление, че в никакъв случай не би облякъл фланелката на Левски. С оглед промените на треньорите в " аления " и " синия " клуб, ТОПСПОРТ се свърза с бразилеца, с цел да даде своето мнение дали тези промени са позитивни и има вяра ли, че " орлите " могат да бъдат свалени от шампионския престол за първи път от седем години насам.

През предишния сезон, нападателят има много сполучлива година с бразилския Анаполис, който става първенец, а Платини - голмайстор на своя тим.
 Любо Пенев: Ще има промени в ЦСКА, Боби Михайлов се задържа прекомерно доста в УЕФА Обновена
Любо Пенев: Ще има промени в ЦСКА, Боби Михайлов се задържа прекомерно доста в УЕФА

ЦСКА отстъпи на Етър с 0:1 в контрола

Здравей, Мишел! Какво се случва с теб сега?

- Все още играя в родината си - част съм от Анаполис. През предходната година бяхме първенци, а аз станах голмайстор на тима. Надявам се и през сегашния сезон да се поздравим със същия триумф.
 Снимка 406020
Източник:

Успяваш ли да следиш какво се случва в българското състезание?

- Да, постаравам се да чета вашия уебсайт, с цел да съм в час какво се случва в България.

Преди броени дни, управлението на ЦСКА размени Нестор ел Маестро с Любослав Пенев. За положително ли е тази смяна преди началото на новия полусезон в Първа лига, съгласно теб?

- Да, мисля че е за добре тази смяна на треньора. Понякога тези смени могат да създадат забележителна разлика в един клуб и в представянето на тима. Веднага се трансформира атмосферата в съблекалнята, а и играчите, които не са били задоволително стимулирани, към този момент имат повече тласък да се потвърдят.
 Може ли да чакаме непредвиденото от Левски?
Може ли да чакаме непредвиденото от Левски?

Титулярният състав наподобява явен, оттук нататък всичко е в ръцете на Дерменджиев

Ти към този момент си работил с Любо Пенев. Какви са усещанията ти и той ли е верният човек за ЦСКА на този стадий?

- Според някои хора, Пенев има сложен темперамент, само че аз считам, че е доста добър, както като човек, по този начин и като треньор. Ако в клуба има нещо, което не е както би трябвало, то той е най-правилният избор, с цел да поправи нещата. Ще насочи тима към верния път. Разбира се, управлението и футболистите би трябвало да имат вяра, че той може да си свърши работата. Надявам се, че ще даде най-хубавото от себе си. Все отново той също обича ЦСКА.
 Снимка 406019
Източник:

Скоро стартира новият полусезон. Какво можем да чакаме от този ЦСКА, съгласно теб?

- Надявам се ЦСКА да успее да стопи разликата с Лудогорец и да стане първенец. Феновете го заслужават. Вече мина задоволително време без купа. Но, в случай че би трябвало да сме реалисти, в Разград разполагат с всичко нужно, с цел да станат първенци още веднъж.

В битката за първите места е и Левски, който също има нов старши треньор в лицето на Георги Дерменджиев, с който се засякохте в Лудогорец. Ще бъде ли толкоз сполучлив и на " Герена ", колкото беше при " орлите "?

- Дерменджиев също е доста добър човек и треньор. Работата му в Левски ще е друга от тази в Лудогорец. В Разград той разполагаше с всичко нужно, с цел да бъде сполучлив - футболисти, условия... Напрежението на " Герена " обаче, е доста по-голямо и идва от всички страни - от управление, от почитатели. " Сините " също желаят да станат първенци, без значение, че изостават от първото място и в края на есенния полусезон не се показаха толкоз безапелационно. Въпреки това, мисля че той ще се оправи сполучливо в Левски.
 Мишел Платини пред ТОПСПОРТ: Избрах ЦСКА пред Левски, ще се върна в България!
Мишел Платини пред ТОПСПОРТ: Избрах ЦСКА пред Левски, ще се върна в България!

" Не скърбя, че смених " армейците " с Лудогорец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР