Мишел Пасифико е създател на компанията USSCyber, чиято основна дейност

...
Мишел Пасифико е създател на компанията USSCyber, чиято основна дейност
Коментари Харесай

USSCyber: Първият крипто продукт, базиран на бъдещо представяне в спорта

Мишел Пасифико е основател на компанията USSCyber, чиято съществена активност е създаването на блокчейн технология за разнообразни браншове, включително финансовата, енергийната и спортната промишленост.

USSCyber създава първият крипто артикул в света, чиято стойност е основана на представянето на даден състезателен клуб.

Ето какво описа господин Пасифико за себе си, за криптовалутите и за своя артикул пред Profit.bg:

Г-н Пасифико, от кой момент сте разпален по спорта?

Мисля, че това, че съм роден в Бразилия ми оказа помощ доста в това отношение. Да сме конкурентоспособни спортисти е в нашата кръв, изключително във футбола. Спомням си, че през 1982 година гледах по какъв начин моите родители поддържат Бразилия по време на Световното състезание по футбол.

Бях доста дребен, само че беше необикновено в оня ден да виждам родителите ми и това какъв брой обичат футбола. Запалих се, до момента в който гледах звездния народен тим на Бразилия от 1982 година Беше впечатляващо и завладяващо.

А по криптовалутите?

През 2011 година научих от другар за известната в света на криптовалутите биткойн. Тогава бях супер заинтригуван в това да науча повече за блокчейн технологията, която стои зад този неповторим артикул биткойн. Затова започнах да изследвам технологията и колкото повече се задълбочавах, толкоз по-очарован оставах.



Можете ли да ни разкажете малко повече за UssCyber?

UssCyber е определението на нова съвременна блокчейн технология. Разработихме хибридна система, която през днешния ден разполага с един от най-бързите артикули за култивиране на заплащания в международен мащаб. Нашата идея е освен да улесним достъпа на хората до света на криптовалутите, само че и да защитим интереса на всички към криптовалутите.

Колко време ви лиши да разработите платформата?

Това беше едно дълго пътешестване, което стартира в 3:00 часа през нощта в един ден през 2014 година, когато се обадих на мой безценен другар. Разказах му за моята концепция за основаването на блокчейн артикул, обвързван с бъдещо показване. Първият артикул, който искахме да пуснем, беше в областта на спортната промишленост и по-конкретно във футбола, който е най-популярният спорт в света.

Попитах моя другар какво ще каже да създадем крипто логаритъм, основан на бъдещото неизменност в представянето на даден футболен тим – криптовалута, чиято стойност ще се мени от мач на мач? Идеята му хареса и по този начин стартирахме UssCyber Blockchain и основаването на логаритъма. Ние създадохме първия и единствен крипто артикул в света, основан на бъдещо показване.

От какво се въздейства вашият логаритъм и по какъв начин той оказва помощ на почитателите и вложителите да печелят пари?

Алгоритъмът се влия на 80% от представянето и на 20% от предлагането и търсенето. Основният фактор е представянето на клуба. Включили сме степента на компликация на съответното състезание в алгоритъмаь според от страната и в какъв брой надпревари може да играе даден клуб.

С други думи, колкото повече играе тимът, толкоз по-добра оценка ще има. Не се изискват никакви старания. Феновете схващат футбола. Те знаят дали клубът ще се оправи добре или не, тъй че това е един другарски и занимателен метод да се влага в криптовалути.

Защо избрахте Локомотив София за ваш първи сътрудник в страната?

С Иван Василев имахме доста срещи по отношение на нашия артикул. На него му хареса опцията и искаше да бъде първият в България и в света, който да пусне крипто артикул, основан на бъдещо показване. Той счита, че технологиите и футболът са от фундаментално значение за израстването на спорта в днешния свят.

Начинът, по който структурираме нашия артикул, може да обезпечава спомагателни приходи за клубовете. Феновете могат да оказват помощ на клубовете и също по този начин да печелят от тяхното показване.

Планирате ли да подпишете контракти и с други клубове?

Да, водим договаряния с тимове от целия свят, само че сме доста покрай България, Испания, Португалия и Бразилия. В нашата система са включени над 2 000 футболни клуба от 95 страни, както и тимове от Дивизии А и Б. Идеята е скоро и те да се причислят.

Това ли е първият артикул, основан на представянето на даден състезателен тим?

Да и освен. Това е първият артикул, основан на бъдещо показване като цяло във всички финансови браншове и даже сме патентовали концепцията.

Какви са вашите упования във връзка с света на криптовалутите през 2022 година?

Много анализатори считат, че това е бъдещето. Криптовалутите ще продължат да съществуват, само че аз желая да припомня на всички за технологията, която те употребяват. Това е значителното нещо.

Блокчейн технологията може да бъде употребена във всички финансови сфери. Без значение какъв брой огромна или дребна е вашата компания, изгодите от технологията надвишават тези от днешните софтуерни технологии.

Злато или криптовалути, по какъв начин можем по-добре да се предпазим от инфлацията?

Това са два напълно разнообразни класове активи. Преди време хората сравняваха златото с криптовалутите, само че сред тях няма какво да се се съпоставя. Златото постоянно е било съществена суровина в международен мащаб, в случай че не и най-важната.

Смятам, че въпросът в днешно време е фиатни пари (кеш) или криптовалути. На този въпрос обаче не може да бъде отговорено през днешния ден. След 20 години може би ще да се питаме кое е по-сигурно и по-добро за хората - криптовалутите или кешът.

Криптовалутите имат доста огромен капацитет за напредък, само че считам, че не са подготвени доста скоро да надделеят на водещите валути в света. Колкото по-рано разберете блокчейн технологията и криптовалутите, толкоз по-напред ще сте в играта и когато пристигна времето, ще ги употребявате решително.

Какво можем да кажем за измамите и неприятните покупко-продажби с криптовалути? Защо по целия свят има измамници?

Причината за това не са криптовалутите, а хората. Хората мамят други хора, тъкмо както става със златото през 18-и и 19-и век, с пени акциите през 1980/90 година и с всичко друго, което може да сътвори фантазия за финансова непоклатимост.

Аз не съм в позиция да давам финансови препоръки на никого, само че мога да ви кажа по какъв начин действам. Третирайте криптовалутите като артикул, правете обстойна инспекция и разбор на продукта.

Задайте си въпроса: харесва ли ви концепцията, която стои зад продукта? Опознайте основателите. (Това логичен артикул ли е и дали хората като цяло ще го купуват и продават.)

Не гледайте доходността. Това са фантазии. Ако продуктът е добър, той ще ви донесе рентабилност, това е елементарна математика. Проверявайте дали продуктът е приключен и подготвен, гледайте това, което действително е направено.

Уверете се, че зад съответния крипто артикул стои блокчейн технологията, каква блокчейн технология е употребена и дали е направено всичко в правно отношение. Също по този начин какъв вид е продуктът.
Блокчейнът е най-прозрачната технология в света през днешния ден. Можете да ревизирате всичко, да проучите всеки подробност от трансакцията. Просто е красиво и елементарно.

Гугъл може да ви помогне доста. Всички основи въпроси и отговори са там. Ако обаче не сте сигурни, не инвестирайте — просто е. Това е както когато купувате артикул от Amazon. Ще се уверите дали продуктът и търговецът са положителни преди да го купите, нали?



Можете да следите представянето на токена на Локомотив София, като свалите приложението или употребявате десктоп версията на USSCyber.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР