Мишел Обама проговори за живота в Белия дом. Бившата първа

...
Мишел Обама проговори за живота в Белия дом. Бившата първа
Коментари Харесай

За пръв път: Мишел Обама разкри нечувани тайни от живота си в Белия дом!

Мишел Обама проговори за живота в Белия дом. Бившата първа дама на Америка даде изявление, в което показа забавни детайлности към живота в резиденцията във Вашингтон. След повече от 8 години живот по протокол, тя не крие, че е повече от облекчена, че към този момент не се занимава с това.

„ Заради децата си струваше. Колкото и да е било мъчно, веселя се, че успяхме да помогнем на толкоз деца, да променим живота им към по-добро и да се оправим с другите проблеми и провокации. Истината обаче е, че не беше елементарно. Особено, когато фамилията ни страдаше от това “, споделя още Мишел.
Първата дама на Съединени американски щати разкрива, че най-тежко е било за фамилията й. „ Опитвахме се да бъдем естествени родители в една в действителност ненормална среда. Не можеш да отидеш на учебното зрелище на щерка си, без картечници, служители на реда и тълпи от охранители да те обкръжат. Така че един ден щерка ти просто ти споделя „ Татко, може ли да не идваш през днешния ден на пиесата ми? И това в действителност боли “, разкрива тя.
Мишел обаче не стопира до тук. „ Парти с преспиване? Опитайте се да обясните на едно десетгодишно момиче, за какво желаете номера на обществената осигуровка на майката на Джулия, за какво изпращате кучета да претърсят къщата, служители на реда да охраняват дома или пък се провежда обиск за дрога, цигари и алкохол. Накрая децата просто се отказваха от тези толкоз естествени за тях неща. Още по-трудно беше, когато желаеха да си поканят приятелки в Белия дом. Цялата тази защита идваше допълнително на доста от тях “, спомня си Мишел.
Въпреки това тя не съжалява за опциите, които са имали. Нито за това, че е съумяла да помогне на толкоз доста хора. „ Децата гледаха какво вършим, а не какво им приказваме. Вярвам, че бяхме добър образец за тях. Гордея се с тях през днешния ден “, додава още тя.

Източник: razkritia.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР