Мишел Обама принципно не обича да дава съвети, които не

...
Мишел Обама принципно не обича да дава съвети, които не
Коментари Харесай

Защо Мишел Обама се скара на Меган Маркъл

Мишел Обама кардинално не обича да дава препоръки, които не са й поискани. В едно от последните си изявленията някогашната Първа дама на Съединени американски щати показа, че наследницата й Мелания Тръмп в никакъв случай не я е търсила за съвет.

Вероятно и Меган Маркъл не го е правила, само че Мишел реши да си кажи каквото й е на сърце. Въпреки че, нищо не се знае, тъй като семейство Обама бяха много близки с кралския двор и евентуално и до през днешния ден поддържат тези връзки.

Но последната им публична среща бе преди две години, когато Меган към момента не бе част от фамилията. А в този момент, като херцогиня на Съсекс, се трансформира в нещо като интернационален феномен и мисис Обама нямаше по какъв начин да я пропусне в последната си книга Becoming.

 Снимка 393830

Според Мишел, Маркъл има потребност от малко време за адаптиране към новата си роля и няма нищо срамно да си го вземе. Например тя в първите месеци в Белия дом се е настройвала към новия метод на живот и е избягвала да се нагърбва с разнообразни начинания.

За разлика от нея обаче, Меган стремително се включи в живота на кралския двор и не си даде никакво време да осъзнае, че към този момент не е актриса, а херцогиня . Мисис Обама споделя, че евентуално и тя като нея в никакъв случай не си е мечтала за сходен живот, а напрежението, което се усеща, откакто го е получила, на моменти може в действителност да бъде съществено.

Явно Мишел е същински загрижена за положението и имиджа на херцогинята на Съсекс и най-приятелски я поучава да забави малко темпото , да не бърза да прави каквото и да било на този стадий, написа Time.

 Мелания Тръмп, Мишел Обама и един скандал сред две Първи дами
Тихата война на Мелания Тръмп и Мишел Обама

И признанията на някогашната Първа дама

Съдейки по дейностите на бременната Маркъл и нейните соло изяви, едва ли ще послуша този съвет от някогашната Първа дама на Съединени американски щати . Е, най-малко като роди ще има няколко месеца отмора....
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР