Мишел Дограмаджян, ФейсбукАндрешко не иска да носи маска. Андрешко не

...
Мишел Дограмаджян, ФейсбукАндрешко не иска да носи маска. Андрешко не
Коментари Харесай

Андрешко не иска да носи маска...

Мишел Дограмаджян, Facebook

Андрешко не желае да носи маска. Андрешко не желае да си купи маска. Иска да МУ я купят. Андрешко дава всеки ден 5 лв. за цигари, само че 2 лв. за маска няма да даде.

Андрешко не желае да стои у дома. Андрешко желае да се разхожда и спортува. Той не е спортувал нито един път през живота си, само че в този момент е първи олимпиец.

Андрешко реве, че няма пари, тъй като има заеми. Но си купува телефон за 1000 лв. и автомобил за доста повече. Някой различен му е отговорен, че е прострял краката си отвън личната рогозка.

Андрешко псува страната, тъй като е повече от общественик, той е политолог, вирусолог, той е пенкилерът на пенкилерите. Нищо, че не може да написа грамотно.

Андрешко желае да е здрав, само че не желае да съблюдава разпоредбите. Той реве кански против съседа си, който се е върнал от чужбина и е под карантина, желае да го линчува (ако може!), а след това праща децата си да играят на открито, тъй като е здравословно в изискванията на ковид.

Вие не можете да се мерите с Андрешко. Той е над всички и всичко. Той е алфата и омегата, той не си оставя магарето в калта.

Той го е яхнал и препуска по форумите. Време на дарителство е. Андрешко има доста ум за даряване. (Всяка връзка с действителни лица и събития е неуместна. Това е опит за художествена небивалица! /tribune.bg

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията. 
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР