Мишел Барние заяви, че остава да се свърши много работаБританският

...
Мишел Барние заяви, че остава да се свърши много работаБританският
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Все още е възможно споразумение за Брекзит


Мишел Барние съобщи, че остава да се свърши доста работа

Британският министър председател Борис Джонсън заяви на кабинета си, че към момента е допустимо да се реализира съглашение за Брекзит, само че остава да се свърши забележителна работа, сподели негова говорителка, представена от Ройтерс и Франс прес.

" Премиерът осведоми кабинета за напредъка по протичащите договаряния за Брекзит и повтори, че може да се види път към съглашение, само че към момента остава да се свърши забележителна работа за постигането му и че би трябвало да запазим подготвеност да напуснем на 31 октомври ", сподели говорителката.

Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзита Мишел Барние съобщи, че остава да се свърши доста работа и че договарянията с английския екип ще продължат на следващия ден. Барние въпреки всичко дефинира като " градивни " договарянията, които се състояха този уикенд сред Лондон и Брюксел, се споделя в изказване на Европейската комисия, представено от Франс прес.

Барние осведоми довечера в Брюксел непрекъснатите представители на 27-членки на Европейски Съюз за хода на договарянията с Англия. По-късно през днешния ден той ще направи същото за европейските депутати, а във вторник ще рапортува и на външните министри на Европейски Съюз в Люксембург.

" Надеждата е, че английските договарящи са показали задоволително еластичност, с цел да могат договарянията да продължат и бързо да приключат. Времето тече ", съобщи европейски източник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: