Мисъл за бъдещето на българските таланти – това е в

...
Мисъл за бъдещето на българските таланти – това е в
Коментари Харесай

Domino’s инвестира 10% от всяка пица в новите тенис шампиони на България

 Ласло Джере от Войводина избра тениса пред бизнеса
Мисъл за бъдещето на българските гении – това е в основата на партньорството сред Domino’s и тенис шампионата от сериите АТР 250 - Sofia Open. Domino’s е формалната пица на шампионата и ще има особено самостоятелен щанд за продажба в " Арена Армеец ".

10% от цената на всяка продадена пица по време на Sofia Open 2019 ще бъдат вложени за новите тенис първенци на България. Световният водач в доставките на пица е подготвил и доста изненади за феновете, които ще участват в " Арена Армеец " на извънредно мощното четвърто издание на тенис шампионата.

Куп звезди на международния тенис идват у нас за конкуренцията от 3 до 10 февруари. Освен Стан Вавринка, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, " Ролан Гарос " 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в " Арена Армеец " ще играят и: устремилият се към топ 10 в света Карен Хачанов (Рус), първенецът в мастърса на новото потомство Стефанос Циципас (Гър), друга от звездите на бъдещето - Данийл Медведев (Рус), международният №20 Николоз Басилашвили (Груз), първият първенец в София Роберто Баутиста Агут (Исп), Фернандо Вердаско (Исп) и един от най-атрактивните тенисисти в света Гаел Монфис (Фр).

За доста мощното четвърто издание на Sofia Open присъединяване обявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 година Мариус Копил (Румъния), първенецът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).

Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с " уайлд кард " непосредствено в главната скица на шампионата и разчитат на българската аудитория за мощна поддръжка в " Арена Армеец ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР