Мис Свят България Калина Митева посети дом за сираци в

...
Мис Свят България Калина Митева посети дом за сираци в
Коментари Харесай

Мис България помага на сираци в Китай

Мис Свят България Калина Митева посети дом за сираци в китайския град Саня в границите на присъединяване си в най-големия интернационален конкурс за хубост.

"Там се срещнах с тези прелестни надарени девойки! Изумена съм какъв брой усмихнати и положителни бяха всички и правя оценка всяка една секунда прекарана на това място ", написа родният модел в обществените мрежи.

В дома тя беседва с част от децата, част от които спретнали самобитно шоу за гении. Особено усещане на Митева направило 15-годишно момиченце, което говорело свободно китайски и британски език.

В дома българската хубавица бе дружно с председателката на състезанието Джулия Морли, която се съгласи да стане сътрудник на предходната ни представителка в Китай Вероника Стефанова в задачата за създаване на интернационален дом за хора с хранителни разстройства у нас.

Част от участничките в сегашния конкурс, както и последните две носителки на купата Мис Свят Мануши Чилар и Стефани Дел Вайе също се срещнаха с децата.

Междувременно Калина продължава да натрупа позитиви в Саня. Тя се класира в топ 20 в категорията Талант на предварителните кастинги. Така тя влиза в сериозната борба за призовите места на грандиозното шоу.

Още преди да застъпи в Китай пък Митева влезе в ранглиста на почитателите за 10-те най-красиви претендентки за короната. Преди нея в листата с любимци на почитателите бяха представителките на Мексико, Мианмар, Непал, Тринидад и Тобаго, Тайланд, Еквадор и Нова Зеландия. След българката пък са класирани моделите от Индонезия и Чили.

Големият край на Мис Свят ще се организира на 8 декември.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР