„Мис Силикон се завръща с турне в 12 града у

...
„Мис Силикон се завръща с турне в 12 града у
Коментари Харесай

Избират претендентките за Мис Силикон с турне в 12 града

„ Мис Силикон се завръща с турне в 12 града у нас, което ще продължи до финала през лятото. Първият кастинг се организира към този момент в Стара Загора „ разкри пред „ Телеграф “ шефката на конкурса- Мисис България Мариана Маринова. Тя добави още: „ Много е значимо да кажем, че това не е конкурс единствено за силикон, а и за пластични интервенции. Така че може да нямаш гърди, само че да имаш ринопластика и също можеш да участваш в конкуренцията “.

С усмивка Маринова се върна и във времето, когато за пръв път е провела сходна конкуренция. „ Помня, че беше някъде 2008-2009 година. Ние го направихме напълно на смешка в столичен клуб, а интереса беше голям. Заведението се намираше на на Ангел Кънчев, а опашката стигаше до Солунска. Най-успешните години на състезанието бяха от 2010-та до 2013-та “, споделя още миската и добавя: „ Сега е по-трудно. Идеята за състезанието се промени. Хората го обърнаха, че надали не е конкурс за голотии, което не е по този начин “.

Едни от най-известните носителки на купата „ Мис Силикон “ са Джулиана Гани, Гергана Райчевска, Анна Мария Чернева и др.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР