Мис Силикон Джулиана Гани вдигна тайна сватба с гаджето си

...
Мис Силикон Джулиана Гани вдигна тайна сватба с гаджето си
Коментари Харесай

Една от звездите на "ВИП Брадър" направи най-неочакваното преди влизането си в къщата

Мис Силикон Джулиана Гани подвигна загадка женитба с гаджето си Станимир Ташев. Събитието било специфична изненада за околните и приятелите на двамата влюбени. Връзката им стартира единствено преди няколко месеца и на инат на прогнозите на завистниците прерасна в брак. Джулиана се похвали, че е получила предложение, на което без съмнение сподели „ да “. Въпреки това никой не е очаквал, че нещата ще се развият толкоз бързо.

„ Няколко часа преди да подпишем споделих на майка ми. Това беше цялостна изненада за всички мои родственици и близки хора. Аз съм такава – спонтанна и прочувствена. Така усещах нещата и по този начин желаех да се случат “, споделя за BGlife госпожа Ташева.

Красавицата е избрала супер секси тоалет за най-щастливия ден в живота си, който акцентира силиконовите й прелести и изваяни крайници.
„ Сега сключихме цивилен брак и се венчахме в черква. На церемонията участваха единствено най-близките ми. Голямата женитба и ваучър ще бъде някъде след Коледа “, издава моделката, която както се вижда от фотосите сия от благополучие.



Съпругът й също наподобява безпределно благополучен до красивата си половинка. Не се знае по какъв начин младоженецът ще одобри отсъствието на жена си, която скоро би трябвало да влезе в шоуто ВИП Брадър, където се обрисува да бъде една от основните фигури в новия сезон.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР