Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен

...
Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен
Коментари Харесай

Джулиана Гани става преподавател във ВУЗ

Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите в Пловдив. Красавицата ще води специфичен курс, в който ще дава препоръки на студентите за мода и стайлинг, написа Intrigi.bg. Тя ги насочва по какъв начин да се държат пред камера. Освен че към този момент потегля по пътя на академичната кариера, сега Джулиана учи своето трето висше. Специалността е артмениджмънт. 

" Джулиана Гани беше виновна, съзнателна и доста добра студентка. Сега разбрах, че записва и магистратура. Аз персонално не демонстрирам интерес към нейните проявления в силикона и шоуто, евентуално тъй като съм от по-консервативната генерация. Но не мога да си затворя очите за избран кръг младежи, които симпатизират на такива звезди. По предпочитание на студентите организираме извънаудиторни курсове по спорт, изкуства, мода, публицистика, песни и танци… Джулиана Гани е предложила да провежда курс по „ Мода “, удостовери за " Марица " ректорът на ВУАРР проф. Димитър Димитров (виж страница 9). 

Ще поканвам мои известни другари, които ще споделят пред студентите своя опит. Надявам се часът ми да бъде забавен и посещаван, изрази очаквания Джулиана Гани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР