Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събра най-ценните съвети, които е

...
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събра най-ценните съвети, които е
Коментари Харесай

Джулиана Гани със съвети за бременните - slava.bg

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събра най-ценните препоръки, които е научила сама по време на бременността, в книга. Томчето, за което тя въодушеви брачна половинка си – фитнес инструктора Илиян Найденов, носи заглавието „ Мисия Майка “, а в него изкусителката демонстрира от първа ръка по какъв начин е запазила положителната си форма до момента в който очакваше включването от щъркела.

Самата Гани изненада мнозина, като при отпадането си от „ Маскираният артист “ предходната година призна, че е скоро ще гушне първия си правоприемник. Причината – за цялата си бременност тя качи пет кг.

“През всички положения на бременността преминахме дружно и с помощта на знанията и препоръките на Илиян Найденов аз родих нашия прелестен наследник без даже да проличи, че съм бременна.

„ Мисия Майка” е не просто книга със препоръки и всичко належащо като информация за бременността. Това е книга с душа, история и задача! “, безапелационна е риалити звездата, която след присъединяване си във „ Вип Брадър “ се прочу и като Малката Джулка. Тя добавя още, че томчето е здравно издържано четиво.

Автор на „ Мисия Майка “ е в действителност нейният обичан, като Гани нееднократно е отбелязвала, че отличната й форма по време на бременността се дължи на неговите познания. Снимка на бременната миска пък краси корицата на изданието, показващо образно връзката сред здравословния метод на живот и вярното развиване на плода в утробата.

„ Мисия Майка “ събира на едно място настоящи медицински изследвания, методики за здравословно хранене и спорт през всеки триместър на бременността.

Припомняме, че Гани и Найденов станаха родители точно на Нова година. Бебето им е момче и носи името Давид, предава Монитор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР