Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова дефилира с облеклата на дизайнерката

Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова дефилира с облеклата на дизайнерката ...

Мис Пловдив дефилира с тоалетите на Жени Живкова.Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова дефилира с облеклата на дизайнерката Жени Живкова. Това се случи по време представянето на новата колекция на Живкова „Минималистичен шик" есен-зима 2019-2020. Топалова бе една от топ манекенките, които огряха модния подуим в Националния дворец на културата.

Колекцията включваше 60 облекла, разпределени в 9 теми, с изчистени линии и функционалност. Дизайнерските предложения са насочени към работещата, амбициозна и взискателна жена и са вдъхновени от естетиката на минимализма в модата. В колекцията са използвани вълна, кашмир, тафта, шифон, трико, дантела и коприна. Цветовете включваха тъмносиньо, цикламено, черно, бяло, сиво и тюркоазено, а десените бяха дюс, каре, жакард - наподобяващ дамаска, флорални мотиви и райе.

Събитието уважи вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова и царица Маргарита. Сред гостите бяха представители на дипломатическите и политическите среди, на модния, културен и бизнес елит. Сред присъстващите бяха проф. Любомир Стойков, Валя Войкова, Евгения Калканджиева и Гери Дончева.

Източник: marica.bg