Мис Плеймейт Нора Недкова възнамерява да направи подобрение във външния

...
Мис Плеймейт Нора Недкова възнамерява да направи подобрение във външния
Коментари Харесай

Нора Недкова ще радва със силикон 40-годишния си любовник

Мис Плеймейт Нора Недкова има намерение да направи усъвършенстване във външния си тип. Доскоро русокоската се гордееше с натуралния си бюст, само че в този момент желае да го напомпа в допълнение със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка поради новото си гадже – предприемач на прага на 40-те, чиято идентичност към този момент пази в загадка.

В продължение на няколко месеца Нора имаше ухажор от турски генезис, само че връзката им към този момент е завършила. Заможният господин бил публично привързан, само че зад тила на брачната половинка си въртял няколко хубавици едновременно. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и най-после ѝ бил шута, като секнал и финансовите приходи към нея. Риалити звездата от ''ВИП Брадър'' прекарваше много време в Истанбул, с цел да се вижда с благодетеля си, само че откакто я зарязал, пътуванията ѝ до турския мегаполис стопираха. Тогава се говореше за нея, че турчинът е изгонил изкусителката с гръмък скандал и изискал да му върне всички скъпи движимости, които ѝ подарил.

Приятелки на русокоската издават, че тя била доста смутена от раздялата, само че към този момент се съвзела и дори си хванала ново гадже. Отношенията им били по-скоро интимни без алтернатива да прераснат в нещо съществено, но Недкова се въодушевила да прави още усъвършенствания във визията си, с цел да угоди на настоящия си ухажор. До този миг тя твърдеше, че има единствено хиалурон в устните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР