Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на приятелката

...
Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на приятелката
Коментари Харесай

Нора Недкова доказа, че не е спала с китаец, яви се на детектор на лъжата

Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на приятелката си Аниела Милушева, които се тиражираха в медиите през последните няколко дни.

Тя се яви на детектор на лъжата, от който стана ясно, че "не е спала с китаец за пари ". Недкова сама качи във фейсбук документите и файловете от "изпита ".

Само преди седмица в диалог с Аниела плеймейтката я попита за съвет - по какъв начин се спи с китаец за пари, тъй като нямала различен избор и останала без пукнат грош.

"То е ясно, че не е спала с китаеца, тъй като в чата, който излезе, тя ме пита по какъв начин се прави секс с сходен човек. Защо единствено един въпрос е задала на този детектор, толкоз ли нямаше и други изказвания, които желае да опровергава, като толкоз й се ще да прави това ", пита от своя страна бизнес дамата Милушева.

На въпроса кой избра въпроса за проучването и единствено един ли е той, Недкова не разяснява и затвори телефона си, написа в. "България през днешния ден ".

"Защо не отговори на запитване дали е продажница и правила ли го е и с други хора за пари. Щеше да ми е забавен отговорът й ", отвърна още веднъж на собствен ред Аниела.

Двете девойки се сдърпаха, откакто Нора Недкова си разреши да влезе в персоналното пространство на Милушева. Тя преследвала гаджето й в тоалетната, с цел да я забележи. "От измяната й потегли абсурдът посред ни, а аз до тогава единствено се пробвах да й оказвам помощ. Действията й обаче доста ме ядосаха ", разяснява Аниела Милушева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР