Мис Плеймейт Нора Недкова е на сух режим и то

...
Мис Плеймейт Нора Недкова е на сух режим и то
Коментари Харесай

Нора Недкова не поддържала интимни отношения с представители на силния пол?

Мис Плеймейт Нора Недкова е на изсъхнал режим и то от години. Красавицата сама призна, че от дълго време не поддържа интимни връзки с представители на мощния пол, защото търси идеалната си половинка.

" Нямам мъж до себе си. В търсене съм на подобен. Все още не се е появил подобаващият ", споделя още моделката.

Скандалната силиконка няма публично гадже и единственият мъж в живота е котаракът й, който я буди всяка заран в 5, с цел да го нахрани. Интимният живот на хубавицата е в застой, само че това не я стопира да обикаля света.

" Преди няколко дни се върнах от Анталия. Много добре се усещам. В очакване на лятото. Ще го прекарам на морето - в България и в чужбина ", споделя още, написа " България през днешния ден ".

В началото на сезона Нора възнамерява да се разноски до Монако, а след това ще посети черноморските курорти. " Като цяло това лято ще посветя на пътувания и на себе си ", зарича се русокоската.

Нора признава, че й е най-добре да пътува с приятелки, защото по този начин си почива най-качествено. Освен това се надява тази година да срещне огромната си обич, въпреки че я тормози фактът, че отблъсква мъжете със своята автономия.

Хубавицата, също така го раздава и малко скандалджийка, а за последно бе забъркана в свада с Джулиана Гани. Според слуховете, Нора се увъртала към инструктора Илиян Найденов, което изкарало от релси мис Силикон.

" Няма такова нещо. И с двамата сме в съвършени връзки. Когато са в София, излизаме дружно, пием кафе, а Джулиана в никакъв случай не е ревнувала мъжа си от мен ", споделя Нора.

Тя добавя, че се е срещнала с режима за тренировки, който Найденов предлага, само че не се възползва от него.

" Имам мой режим и мой метод, който подхожда на организма ми ", добавя Недкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР