Мис Плеймейт Жанет Осипова стана доброволка. Носителката на титлата за

...
Мис Плеймейт Жанет Осипова стана доброволка. Носителката на титлата за
Коментари Харесай

Жанет Осипова стана доброволка

 Мис Плеймейт Жанет Осипова стана доброволка. Носителката на купата за 2018-та година е ангажирана да носи хранителни артикули на хора в неравностойно състояние и пенсионери, откакто се записа към БЧК.

" Още при започване на пандемията кандидатствах в БЧК, с цел да оказвам помощ безплатно. Около 2 седмици ми обработваха данните и по-късно подписахме съглашение да ми се обаждат, когато имат потребност.

За страдание нямам здравно обучение и не мога да съм потребна в лечебните заведения, само че мога да пазаря и да разпространявам хранителни артикули ", показа пред  " България през днешния ден "  Жанета. Момичето с положително сърце и красиво тяло признава, че не е мислила дълго дали да се запише като доброволец.

" Не би трябвало да имаме мотив, с цел да сме положителни. Помагам и без да е изключително състояние. И мисля, че повече хора би трябвало да се включват в сходни начинания. През целия си живот постоянно съм търсила метод да бъда потребна на обществото ", споделя още плеймейтката.

Въпреки нежното си тяло Жанет не се тормози да носи тежките торби с артикули, защото тренира и може да се оправи с сходен проблем.

Тя признава, че избира да бъде на първа линия и да живее значимо, в сравнение с да се затвори вкъщи и да се излежава напразно. Осипова добави, че се надява повече хора да се откажат от седенето на дивана и да се включат в идеята.

Моделката има и друга задача в тези сложни време и храни бездомни животни, защото те постоянно са забравяни. Жанет се тревожи, че уличните животни, които до този миг са били хранени с останки от заведенията за хранене и заведенията за бързо хранене, в този момент гинат от апетит. Дори птиците са в рецесия.

" И те имат души, и те имат потребност от поддръжка ", споделя доброволката. Жанет приканва хората да бъдат положителни и виновни, с цел да можем дружно да преминем през това тестване. " Разберете, че няма потребност от суматоха, защто тя може единствено да ни навреди. Страхът пречи и на нашите близки, които могат да се поболеят от терзание, а действително да няма заплаха за тяхното здраве.

Затова се усмихвайте и не спирате да вярвате, че положителните времена ще се завърнат ", безапелационна е някогашната мис Плеймейт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР