„Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова влиза в новия сезон на

...
„Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова влиза в новия сезон на
Коментари Харесай

Забъркалата се в съдебен скандал Мис Плеймейт 2018 бяга във Фермата

„ Мис Плеймейт “ 2018 Жанета Осипова влиза в новия сезон на "Фермата ".

Русокосата съблазнителка към този момент е запретнала ръкави в усилена подготовка за идното риалити предизвикателство, издават от "България през днешния ден ". "Ще вземам участие в нов план. Не мога да кажа кой е ", разгласи неотдавна плеймейтката. Вече е ясно, че това е "Фермата ", чийто фотоси стартираха едвам преди броени дни.

View this post on Instagram
Скъпи другари, постанова се да не присъствам за неустановен интервал от време. Комуникацията с вас ще ми липсва безумно. Надявам се, когато още веднъж се срещнем да се поздравим с още по-искрена усмивка на лица и с още повече обич и топлота! Пазете се, пазете и другите и правете положително, с цел да осмислите живота си. Не забравяйте, че животът и хубостта са въпрос на позиция. Сами избираме по какъв начин и дали да ги виждаме. С нас или без нас -светът продължава да се върти! P.S Always do what you are afraid to do. #janetaosipova Thanks: @ivailokolev @victoriasirakovaphotographer @michelemickeey

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on Jul 31, 2020 at 2:43am PDT

За да се пребори за огромната премия от 100 000 лв., Осипова се е научила да оре, да дои крави и овце, да забива пирони и да сади цветя. Покана за присъединяване в сполучливия формат получила още при започване на тази година от продуцентите Иван и Андрей. Двамата пък се сетили за нея, защото желали да покажат на феновете, че и девойките от кориците на еротичните списания могат освен да се гримират и театралничат пред камерата, само че и да правят всякаква работа.

View this post on Instagram
Ръце завързани в чаршафи.. Чаршафи мечти.. Поглед-огледало.. Освирепял. Жанета Осипова #janetaosipova #photomodel #photography #professionalphotomodel #fashion #advertising #sexy #girl #photooftheday #perfection #artphoto #womanslook #beauty #beautifulgirls #beautyqueens4ever #beautifulbodies #bestgirls #bestbodies #playmate #winner Credits: @janetaosipova​/ professional photo model @denismutlu / photographer. Attn. professionals: My portfolio... Collaborations... Photoshoots requests... https://janetaosipova.com. Commercial advertising: [email protected] Business requests: [email protected]. Photo shoot sessions - by schedule only!

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on Jul 24, 2020 at 12:37pm PDT

Според слуховете в медийното пространство Жанета склонила да взе участие против скромния хонорар от 7000 лева С присъединяване си 27-годишната русокоска с съветски корени считала да се наложи и като жена с умения и познания, които досега не била посочила. Желанието ѝ е да не бъде възприемана от аудиторията единствено като плеймейт звезда, а като най-обикновено момиче с всичките му качества, достолепия или дефекти.

Още по тематиката прочети тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР