Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова разкрива как й се е

...
Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова разкрива как й се е
Коментари Харесай

Нора Недкова живяла три месеца в ада с над 10 теста за К-19

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова разкрива по какъв начин й се е отразила карантината поради ковид.

" Три месеца не съм излизала съвсем на никое място. Просто ме беше боязън. Обзе ме параноя. Сигурно съм единственото момиче, което си е правил към 10 теста за ковид. И дали съм болна, и за антитела. Всеки един артикул, който влиза в дома ми, се дезинфекцира. Вярвам че коронавирусът не е небивалица. Той съществува и е доста рисков. Живях сама. Водих война против себе си . Бях под голям стрес. Единствено се разнообразявах с готвене. Сега, когато ограниченията са отпуснати,излизам. По-спокойно съм ”.

Месец преди да бъде оповестено изключително състояние, Нора била на ски в Италия. Когато се прибрала в България била болна с висока температура, ужасна кашлица. Вече била научил за ковид и решила да отиде във ВМА, с цел да я изследват. Оказало се че няма причина за терзание.

Недкова споделя, че има познати, инфектирани с Сovid-19, само че всички са в чужбина. " Усложненията от ковид с ужасни. Остават за цялостен живот. Моите другари, изкара ли го, към момента имат зной и проблеми с белите дробове. Затова одобрявам нещата доста съществено ", споделя плеймейтката пред „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР