Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за пореден път разтуптя мъжките,

Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за пореден път разтуптя мъжките, ...

Мис Плеймейт респектира боксьори.Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за пореден път разтуптя мъжките, а и някои женски сърца, но никой не смее да я сваля. Красавицата влезе в ролята на момиче с табелките на галавечерта „Боксов сблъсък 2” във Велико Търново, научи HotArena.


Въпреки че момичетата с табелките са любимо завоевание за борците, Бахати е категорична, че никой не си е позволявал волности с нея.

„Не ми се е случвало да ме свалят. Обикновено демонстрират уважение. А и аз не давам поводи за свалки”, казва още миската.

Силвия има опит като момичето с табелките и не се притеснила от ролята си. „И преди съм участвала в подобни галавечери. Не само в България, но и в чужбина.
Харесвам бойните спортове”, казва моделката, която има много познати сред бойците.

Фаворит в бокса обаче й е Кубрат Пулев, на когото пожела да стане световен шампион. А друга звезда, която харесва, е Рой Джоунс, пише „България днес”.

По време на събитието Бахати няколко пъти се качва на ринга по време на почивките, при това на доста високи токчета. Красавицата умело се провираше между въжетата и очевидно не се притесняваше да балансира с табелата докато шества из ринга и извън него.

По време на събитието имаше и романтични изненади. Памела Треан загуби от Иванка Иванова–Лъвицата с 1:2, но пък се сгоди. Приятелят й, й поиска ръката с годежен пръстен, а новината развълнува всички.

Що се отнася до Силвия, тя се занимава активно с танци и е отдадена на семейството си. „През последните години съм посветена основно на семейството си и най-вече на моята дъщеричка, която скоро навършва 5 години”, каза тя.

Източник: hotarena.net