Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за пореден път разтуптя мъжките,

...
Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за пореден път разтуптя мъжките,
Коментари Харесай

Мис Плеймейт респектира боксьори

Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати за следващ път разтуптя мъжките, а и някои женски сърца, само че никой не смее да я смъква. Красавицата влезе в ролята на момиче с табелките на галавечерта „ Боксов конфликт 2 ” във Велико Търново, научи HotArena.


Въпреки че девойките с табелките са обичано завладяване за борците, Бахати е безапелационна, че никой не си е разрешавал волности с нея.

„ Не ми се е случвало да ме смъкват. Обикновено показват почитание. А и аз не давам мотиви за свалки ”, споделя още миската.

Силвия има опит като момичето с табелките и не се тормозила от ролята си. „ И преди съм взела участие в сходни галавечери. Не единствено в България, само че и в чужбина.
Харесвам бойните спортове ”, споделя моделката, която има доста познати измежду бойците.

Фаворит в бокса обаче й е Кубрат Пулев, на който пожела да стане международен първенец. А друга звезда, която харесва, е Рой Джоунс, написа „ България през днешния ден ” .

По време на събитието Бахати няколко пъти се качва на кръга по време на почивките, освен това на много високи токчета. Красавицата ловко се провираше сред въжетата и явно не се притесняваше да балансира с табелата до момента в който шества из кръга и отвън него.

По време на събитието имаше и сантиментални изненади. Памела Треан загуби от Иванка Иванова–Лъвицата с 1:2, само че пък се сгоди. Приятелят й, й изиска ръката с годежен пръстен, а новината развълнува всички.

Що се отнася до Силвия, тя се занимава интензивно с танци и е отдадена на фамилията си. „ През последните години съм отдадена главно на фамилията си и най-много на моята дъщеричка, която скоро навършва 5 години ”, сподели тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР