„Мис Москва” Оксана Воеводина, която през май тази година дари

...
„Мис Москва” Оксана Воеводина, която през май тази година дари
Коментари Харесай

"Мис Москва" се стопи покрай грозната раздяла с бившия крал на Малайзия СНИМКИ

„ Мис Москва” Оксана Воеводина, която през май тази година подари някогашния крал на Малайзия Мохамед V с правоприемник, а малко по-късно се раздели с него, е отслабнала 28 кг. след раждането.

От нерви около раздялата и нежеланието на някогашния й да признае детето, хубавицата е неузнаваема.

В профила си в Инстаграм тя споделя, че от 21 май до момента е свалила 28 кг. А преди раждането е тежала цели 84 кг., което за дребно и нежно момиче е било същинско тегло.



„ Не мога да допускам, че всичко това се случи с мен и че преди половин година бях просто голяма жена както на широчина, по този начин и на дължина, имайки поради растежа ми – 179 см. Причината за това обаче беше освен раждането на сина ми”, написа хубавицата.

"По време на бременността качих 25 кг., само че това не бяха единствено мазнини и бебе... Имах проблеми с бъбреците и даже 3 пъти влизах в болничното заведение поради тази причина. Размерът на крайници ми се усили от 38-ми на 40-ти”, споделя още Оксана.



Сега съветската миска е възвърнала предходната си форма, даже е станала още по-изящна и тежи 53-54 кг. Тя прибавя, че за бързото намаляване са й помогнали освен вярното хранене и дисциплината, само че и мощните страсти, които е претърпяла.

"Много хора ме питат по какъв начин съм съумяла толкоз бързо да вляза във форма след бременността. Сега тежа 53–54 кг. Разбира се, преди всичко това е поради стреса”, изяснява някогашната брачна половинка на Мохамед V.



Оксана несъмнено е имало защо да страда. През юли юристът на някогашния крал удостовери за развода му с рускинята. Дори и първородната им рожба не е съумяла да избави брака им. Малко по-късно пък Мохамед V призна, че съжалява за сватбата си с миската, поради която се е отрекъл от престола.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР