Мис Марица 2015 Теодора Караджова заряза модните подиуми и се

...
Мис Марица 2015 Теодора Караджова заряза модните подиуми и се
Коментари Харесай

Мис Марица 2015 заряза модния подиум

" Мис Марица 2015 " Теодора Караджова заряза стилните сцени и се отдаде на учението. В момента хубавицата е в Англия, където следва маркетинг в влиятелния университет в Ковънтри.   

Хубавицата крепко заляга над учебниците и резултатите не закъсняват. Очаква с неспокойствие да тръгне за Италия, където  предстои стаж по специалността. Той обаче ще бъде в Рим, а не в международната столица на модата Милано. Образованието ми включва една година стаж и аз съм се насочила към Апенините. Иначе в Ковънтри доста ми харесва. Университетът е в действителност добър, хвали се Караджова. 

Теодора приключи езикова гимназия " Иван Вазов ". Когато бе абитуриентка, нейният клас провокира възторг в Пловдив с ексцентрична покана за бала, отправена към обичаната учителка Емилия Божкова. Дванадесетокласниците създадоха специфична карта с упътвания, която поведе учителката към непредвидена среща. Възпитаниците я посрещнаха облечени в спортни екипи в салона по физическо. Те  подариха цветя, окичиха я с корона под проливен дъжд от конфети. 

Караджова е избраницата на вестник " Марица " от състезанието " Фотомодел на света България 2015 ". През октомври 2013-а пък сграбчи короната за Топ лице на Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР