Мис Китай 2019 г. Роузи Джу Син долетя специално от

...
Мис Китай 2019 г. Роузи Джу Син долетя специално от
Коментари Харесай

Най-красивата китайка за 2019 г. хареса българските вина Verano Azur

Мис Китай 2019 година Роузи Джу Син долетя особено от другия завършек на света до България, с цел да журира в състезанието „ Мис Созопол “. Най-красивата китайка остана очарована от посрещането си и от българското вино. Тя опита бялото вино и розето в марката Verano Azur на New Bloom Winery. Винената серия бе специфичен сътрудник на „ Мис Созопол “.

Любопитна детайлност е, че точно определената за „ Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно сграбчи и огромното отличие на „ Мис Созопол “, с което си обезпечи място и в националното съревнование „ Мис България “. Ирена е на 19 година, зодия Риби, занимава се с художествена гимнастика и национални танци. А от тази година ще учи „ Аграрен бизнес “ във Варненския стопански университет.

Церемонията, която конкурираше по искра и организация международните състезания, се състоя в туристически обект номер 1 на България Замъка "Влюбен във вятъра " в Равадиново. На награждаването участваха над 200 души, които имаха опция да опитат обичаните елит виновност Verano Azur. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева и двете на 16 години.

Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя показва „ слънчевата страна на живота “. Цялата серия е отдадена на дребните удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Тази година в серията бе стартирано ново бяло вино, създадено от италианския вид Глера, по-познат с името „ prosecco”.

Именно от него в Италия вършат пенливото и по този начин известно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery са засадили 300 дка край с. Найден Герово и дават късмет на този вид да разгърне капацитета си в неговия „ спокоен “ вид – т.е. без мехурчета. Винарната от години чертае новите хоризонти на родното винарство и показва международните винени трендове и стилове, обогатени от българския тероар. Марката се трансформира в обичан летен аксесоар на родните хубавици.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР