Мис Футбол Радост Тодорова чака филипинче. Красавицата е бременна от

...
Мис Футбол Радост Тодорова чака филипинче. Красавицата е бременна от
Коментари Харесай

Мис Футбол Радост Тодорова чака филипинче

Мис Футбол Радост Тодорова чака филипинче. Красавицата е бременна от гаджето си—национала Георги Костадинов—Мечката, а съгласно слуховете, двамата заченали наследника си на Филипините, научи HotArena .

Симпатичната двойка сама се похвали с новината в обществените мрежи. Радост показа фотография, на която се вижда леко изпъкналото й коремче. Бившият състезател на „ Левски ” и „ Лудогорец ” нежно е положил ръка върху него, написа „ България през днешния ден ”.

Радост и Мечката са дружно от две години. По това време тя бе амулет на националния тим по футбол, а Костадинов таман бе получил избор на доверие от селекционера Петър Хубчев.

От приказка на приказка двамата заживяват дружно. Близки на влюбените издават, че бебето най-вероятно е направено във Филипините, а малко преди Нова година двойката посети екзотичната дестинация.

Тодорова има много другари там, в това число и Мис Вселена Пиа Алонсо Аревало.

Мечката обожава да глези жена си и я води на всевъзможни екзотични дестинации. Той я води тук-там като Бали и Индонезия, а Радост е прелестен образец за отлична стопанка.

Тя постоянно готви обичания фасул на Георги, а след тежък мач наложително на сутринта има палачинки.

Тодорова продължава да работи като фотомодел, а има и видеоканал, в който дава препоръки за хубост.

Покрай бременността, хубавицата ще има време да понавакса с лекциите, защото е и студентка в УНСС.

Но тя нямаше опция да върви постоянно на занятия, тъй като първо последва Георги в Израел, а след това и в Русия.

Откакто е с футболиста той жъне триумф след триумф. Той направи мощни мачове за отбора на „ Макаби ” /Хайфа/, както и за съветския „ Арсенал ” /Тула/, който приключи на седмо място през предишния сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР