Мис Филипини - 24-годишната Катриона Грей, бе коронована за Мис

...
Мис Филипини - 24-годишната Катриона Грей, бе коронована за Мис
Коментари Харесай

Мис Филипини

Мис Филипини - 24-годишната Катриона Грей , бе коронована за Мис Вселена  на състезанието за хубост в тайландската столица Банкок , съобщи ДПА.

Катриона Грей е филипинка от австралийски генезис. Тя е телевизионна водеща, певица и манекенка.  
Miss Universe 2018 is... PHILIPPINES!
Публикувахте от в Неделя, 16 декември 2018 година На въпроса кой е най-важният урок, който е научила в живота си, Грей отвърна, че се е научила да бъде признателна и да се стреми към хубост , до момента в който преподавала на деца в неравностойно състояние в предградията на Манила.


 Мис Филипини - 24-годишната Катриона Грей, бе коронясана за Мис ВселенаБГНЕС
Отначало журито огласи имената на всички претендентки за короната , по-късно отся 20 от най-отличилите се хубавици, а най-после избра финалната тройка. Втора след Грей се класира 24-годишната Тамарин Грийн от Южна Африка , а трета - Стефани Гутиерес от Венецуела .-->
 Мис Венецуела Стефани Гутиерес, Мис Южна Африка Тамарин Грийн и Мис Филипини Катриона Грей Мис Венецуела Стефани Гутиерес, Мис Южна Африка Тамарин Грийн и Мис Филипини Катриона ГрейБГНЕС
По време на състезанието бяха показани на публиката видеоклипове с междинните стадии на съревнованието. Най-накрая бе дефилирането по бански костюми и във вечерни тоалети .

 
На финала на всяка от претендентките беше заложен въпрос , който трябваше да повлияе на окончателното решение на журито.
 Кандидатките за Мис Вселена 2018 Кандидатките за Мис Вселена 2018БГНЕС
67-ият конкурс Мис Вселена се състоя за трети път в Тайланд , който за последно бе хазаин на надпреварата през 2005 година.
 
На тазгодишното му издание за пръв път взе участие и транссексуална претендентка - представителката на Испания Анхела Понсе .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР