Мис Джуки Габриела Радославова ще се омъжи в рокля за

...
Мис Джуки Габриела Радославова ще се омъжи в рокля за
Коментари Харесай

Горчиво! Мис Джуки казва "Да" в рокля за колосална сума! Хайлайфът е изумен каква сватба вдига

Мис Джуки Габриела Радославова ще се омъжи в рокля за 5000 лв., разкри пред " Телеграф " самата тя. Сватбата е на следващия ден в София и ще бъде втората сходна след тази на Мис Силикон Джулиана Гани. Красавицата получи предлагането от Велизар Гълъбов, с който се срещнала през 2016 година на футболен мач на ЦСКА в Гоце Делчев, когато тимът играеше във В група.

Червената фенка е безапелационна, че тази обич е от пръв взор и може би най-красивото нещо, което й се е случвало досега.

" Ние доста бързо организирахме всичко. Хубавите неща стават бързо. Сватбата ще е в стеснен кръг. Няма да имаме посетители, ще отидем да сключим брак пред Бог и пред закона, пред нашите кумове, родители и родственици. А следващата година или по нататък може да създадем огромна женитба с доста другари. Решихме просто това да е нашия момент и да го изживеем с най-близките си ", споделя Габриела.

" Булчинската ми рокля е красива, стилна и нежна. В никакъв случай не е разголена. Една елегантна рокля, в която се усещам горда и щастлива. Достойна рокля. Такава, в каквато заслужават родителите ми да ме гледат.

Мис Джуки показа, че е похарчила толкоз пари за минисватбата си, колкото някои хора дават за грандиозно празненство.

 Снимка на Gabriela Radoslavova.

 Снимка на Gabriela Radoslavova.

 Снимка на Gabriela Radoslavova.

 Снимка на Gabriela Radoslavova.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР