Мис Берое Щилиана Кирева засне ослепителна фотосесия на плажа. Красавицата

...
Мис Берое Щилиана Кирева засне ослепителна фотосесия на плажа. Красавицата
Коментари Харесай

Мис Берое стана спасителка на плажа

Мис Берое Щилиана Кирева снима ослепителна фотосесия на плажа. Красавицата се появи в червен бански и изглеждаше съвсем като колежка на Памела Андерсън, видя HotArena.

Хубавицата се похвали, че това е била единствено една от четирите визии, които посочила по време на фотоси. „ Червенията бански е прекомерно секси и считам, че ми стои добре. А другояче и с плуването се оправям сносно ”, издава тя.

Миската избира по-спокойни места за ваканцията си, по тази причина и част от сесиите й са снимани край Иракли. „ Така облечена доста мъже биха желали да ги спася, освен футболистите на Берое. Дали ще мога, е различен въпрос ”, майтапи се хубавицата.

Конституционен съд растеж от 175 см и тегло от 55 кг, тя събира всички погледи.

Самата Щилияна чака с неспокойствие дебюта на Мартин Камбуров в обичания й отбор. И е дала обещание да поддържа тима си за мача против „ Ботев (Пд) ”.

”Радвам се, че Мартин Камбуров към този момент е част от тима. Той е най-хубавият нападател в „ А ” група и се надявам да сложи нови върхове с обичания ми отбор. Ако вкара 20 гола през сезона, му давам обещание да го поканя за специфична фотосесия на морето ”, сподели Щилиана.

„ Дано гаджето му го опази, тъй като в Стара Загора има красиви последователки и не ги интересува дали си има другарка или не ”, предизвестява мис Берое. Тя предвижда победа за любимците си 2:1 над Ботев в този кръг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР