Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от

...
Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от
Коментари Харесай

Мис България се омъжи в САЩ

Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от най-успешните българи с компании в Щатите Гайдар Магдануров, научи HotArena.

Преди дни е била сватбата на хубавицата в Бостън, като на нея участвали най-близките хора на двойката. „ Сватба ще има и в София “, показа Галина.

36-годишният Гайдар Магдануров е началник на една от най-известните компании за киберсигурност в света, някогашен химик, приключил Московски университет за надарени деца.

 Двамата се срещат в работата на миската преди 2 години. Гайдар има  предишен брак. Когато Галина отпътувала за Щатите първоначално били единствено другари, само че всичко се получило от раз, и в този момент Галя е доста щастлива.

 Михайлова дълги години е професионален играч по тенис. Една от най-хубавите й  приятелки е нашата звезда Цвети Пиронкова, на която кумува на сватбата. Същата година в която бе определена да показва страната ни на Мис България Свят братът на Галя - Калоян Михайлов, който също бе професионален играч по тенис се класира за състезанието Мистър Свят, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР