Мис България Свят 2016 Галина Михайлова изкара седмица на гръцка

...
Мис България Свят 2016 Галина Михайлова изкара седмица на гръцка
Коментари Харесай

Натали Трифонова в интересна компания за почивката си

Мис България Свят 2016 Галина Михайлова изкара седмица на гръцка почивка дружно с две свои приятелки - синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова и певицата Светла Георгиева.

Трите мацки си наели яхта, с която се придвижват сред гръцките острови и си вършат чудни фотоси за спомен. С тях най-вероятно е и човек, който ръководи лодката, само че по този начин или другояче компанията сама си подготвя храна и се радва на живота.

" Женското време с приятелки ми е доста значимо. Радвам се, че се срещнах с тези хубави девойки и станахме близки ", разяснява Мис България Свят Галина Михайлова ваканцията си с очарователните приятелки.

Само преди година Галя стана майка на момиченце - Ава. Красавицата, която е шампионка по тенис и бе шаферка на сватбата на Цвети Пиронкова, роди детенцето си у нас. Таткото е проспериращият предприемач Гайдар Магдануров, а двамата с Галя се срещнаха в Щатите, където известно време работиха.

Михайлова се завърна в родината и реши да остане тук, с цел да отглежда детенцето си.

С нейното присъединяване и с това на брат й на световноизвестният конкурс " Мис Свят България " и " Мистър Свят " имената им станаха казус, защото за първи път брат и сестра се класираха за международен конкурс у нас и показаха страната ни. Братът на Галина - Калоян Михайлов, също бе играч по тенис и показа страната ни на международния конкурс по мъжка хубост, напомня " България Днес ".

Приятелството на Галина с Натали Трифонова пък стартира от коктейлно събитие, на което двете се срещат, и от този момент постоянно се чуват и виждат.

Красавиците имат съвсем идентични ограничения, като и двете са били лица на известни фешън сбирки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР