Мис България Радинела Чушева се взема с трудната задача да

...
Мис България Радинела Чушева се взема с трудната задача да
Коментари Харесай

Мис България отваря детска градина - slava.bg

Мис България Радинела Чушева се взема с сложната задача да направи уютно и комфортно място, където родителите могат да оставят умерено своите деца.

Първоначалният й замисъла е да направи детски ъгъл, който в следствие да трансформира в детска градина. "Не желая да издавам нищо към момента. Искам първо да се случи и по-късно да приказвам ", споделя пред „ България Днес “ Радинела.

Бившата адреналинка разкрива, че има желание малко да се отдръпне от медийните си изяви. Тя ще се ограничи с участия в ревюта и фешън конгреси, с цел да може по-добре да се приготви за отваряне на детската градина. Очаква се тя да проработи най-рано наесен.

Ради, чиито занимание са пътешествията най-сетне съумява да ги възобнови. Тя споделя, че към този момент е стартирала обичаните си пътувания след края на изключителното състояние и към този момент няколко пъти отскача до Гърция, откъдето пуска свои разголени фотоси, с които радва феновете си. Освен с начинанието, обвързвано с деца, миската съумява да приключи курс по грим през последните месеци. Самата тя споделя, че желанието й да изучи тънкостите в занаята е по-скоро за персонална приложимост.

Макар да желае да избяга от обществения живот, Мис България е зорко следено 10 000 души в Instagram. Всяка нейна предизвикателна фотография за секунди се трансформира в шлагер и постоянно обикаля родните клюкарски уеб сайтове. Ради съумява да скрие огромна част от персоналния си живот, като не издава, а даже и не загатва, има ли мъж живота в живота си и кой е той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР