Мис България Наталия Гуркова сваля траура. Красавицата, която миналата година

...
Мис България Наталия Гуркова сваля траура. Красавицата, която миналата година
Коментари Харесай

Наталия Гуркова сваля траура, става тв водеща

Мис България Наталия Гуркова смъква траура. Красавицата, която предходната година загуби брачна половинка си Джордже Михалевич се връща под прожекторите, освен това с цялостна мощ.

Наталия стартира документална поредност, отдадена на богатите и известните, която започва в интернет от 1 февруари. Партньор в новия й план ще бъде режисьорът Стилиян Иванов. Предаването няма да се излъчва по малкия екран, а в обществените мрежи и видеопортала You Tube.

Наталия и Стилиян ще търсят самостоятелните отговори на безконечните въпроси: какъв брой коства триумфът, какво е любовта, защо са ни приятелите, необходим ли е бракът, за какво изневеряваме, значима ли е кариерата, цената на славата, страхът от гибелта, смисъла на парите... за тези, които са постигнали доста и имат всичко в очите на другите.

„ Предаването ще носи името „ Те са!” и в границите на 24 минути ще споделя детайлности за живота на богатите и известните. Любопитно е, че интервютата няма да се вършат в студио, а в работната среда на хората, от които се взимат — работно място, места за занимания и отмора, на борда на аероплан или яхта... Изданията ще бъдат субтитрирани на британски език”, оповестява Гуркова, написа в. „ България днес”.

Наталия и Стилиян предумишлено не са търсили телевизия, на която да предложат плана си. Двамата възнамеряват да бъдат изцяло самостоятелни като екип и като предаване.

Изборът дневно за старт на предаването също не е инцидентен – петък. Денят е под знака на Венера, а Гуркова е Телец в този знак.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР