Мис България на всички времена се разходи до знаменитостите, като

...
Мис България на всички времена се разходи до знаменитостите, като
Коментари Харесай

Наталия Гуркова събра погледите на Червения килим в Кан


Мис България на всички времена се разноски до звездите, като спазваше и новите условия на уредниците – никакви телефони и селфита, до момента в който се минава по най-бляскавата пътека.

Наталия бе заложила на рокля вид „ принцеса “, направена особено от дизанерката на фешън къща Blink Ради Лазарова за кино фестивала. Роклята, решена в цветове пепел от рози, пудра и черно, бе с 3D ръчно направена дантела с инкрустирани кристали в сребърен обков. Допълнително поставения копринен тюл в нюансите пепел от рози и черно, основава феерия на цялостната визия, допълнена от съществена права рокля, издържана в минималистичен контур. Гуркова бе в Кан по покана на една от огромните кино компании, като неразделно до нея бе и брачният партньор й Джордже.

Те съумяха да посетят и Формула 1 в Монако, а Наталия отпразнува и рождения си ден на Ривиерата. За тържествената вечер хубавицата заложи на конструирана на база рокля вид нимфа в лилаво, още веднъж дело на дизайнерката Ради Лазарова. При тази рокля цялостната визия и чувство е за транспарантна и ефирна визия.

Следван е тренда " naked dress " & " naked shoulder ", което главно включва монтирането, декорирането на разнообразни съставни елементи върху транспарантен текстил. Отличителното е ултравиолетовото лилаво, реализирано посредством преливане и комбиниране на текстури, дантели, украшения. Този колорит на лилавото е цветът на 2018г. съгласно палитрата на Pantone. „ Наталия си избра цвета, само че всичко останало беше изненада за нея за рождения й ден. Украсата на роклята е извънредно специфична - блестящите елементи, включващи кристали Swarovski, мъниста, златни и сребърни камъни, са направени по поръчка особено за нея в Дубай, а в основата си се прокрадва асиметрично сложена висококачествена френска дантела “ – показа дизайнерката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР