Мис България Марина Войкова, вече е мисис. Носителката на титлата

...
Мис България Марина Войкова, вече е мисис. Носителката на титлата
Коментари Харесай

Мис България се омъжи за бившия на Елен Колева

Мис България Марина Войкова, към този момент е мисис. Носителката на купата за 2015 година се омъжи за предприемача Давид Бонев.

Двамата си споделиха „ Да” точно на празника на влюбените и даже се похвалиха с халките си в обществените мрежи.



"Ти си индивидът, който разтваря целия свят за мен. Искам да се гмурна в бъдещето с теб, тъй като когато си до мен, то наподобява по-голямо и по-ярко, в сравнение с в миналото съм си представял. Не желая да се установя с теб, желая да полетя дружно с теб – към далечни страни, непознати местности, до дребни кътчета по света. Ти си индивидът, при който желая да се прибера вкъщи. Този, с който желая да избягам. Искам да си с мен на всяко премеждие, на което се насочва, до края на живота си. Искам да върша всичко на тази земя с теб. Не желая да си индивидът, с който постоянно се съгласяваш. Искам да съм оня, който предизвикваш – да се трансформира, да пораства, да се разраства по способи, които даже не биха ми хрумнали, преди да те срещна. Искам да водим разгорещени диспути до 3 през нощта. Искам мощно да ми противоречиш, когато не работя вярно. Искам буйни причини за метода ни на живот, защото твоят огън зарежда моя и в никакъв случай не желая тази искрица да почине. Искам да съм човек, който ти не се страхуваш да предизвикаш, тъй като от време на време се нуждая от този спомагателен подтик. И можеш да си сигурен, че можеш да очакваш същото от мен.
Обичам те от тук до края на света и отговорно и любящо ще се грижа и бъда с теб. ", написа Давид Бонев в обществените мрежи.

Марина и Давид се сгодиха предходната година на остров Пукет. Влюбеният Давид изиска ръката на годеницата си с огнено самопризнание, като изписа на плажа с огнени букви „ Омъжи се за мен”.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР