Мис България 2020 Венцислава Тафкова призна неочаквано, че е ставала

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова призна неочаквано, че е ставала
Коментари Харесай

Посегнали и на Мис България, вижте нейната изповед

Мис България 2020 Венцислава Тафкова призна ненадейно, че е ставала жертва на принуждение с макетно ножче, а мотив да разкрие един от най-лошите си мемоари досега в живота е настоящия случай с грубо обезобразената 18-годишна Дебора Михайлова.

Случаят с Дебора отключи редица самопризнания и хвърли същинска бомба в държавана и обществеността. Случилото се с Венцислава Тафкова пък е от интервала, в който е била още тийнейджърка.

" Бях едвам на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цялостен живот. И знаете ли какво изпитваш в този миг? Срам! Дълги години ме беше позор от този белег, който постоянно се мъчих да затулям ", разкри моделката в стори в Инстаграм профила си.



От поста на миската не излиза наяве кой й е предизвикал това, само че е видно, че тя намерено показва своята позиция, за жал и персонален образец, по тематиката за насилието над дами и деца.

" Каниха ме като посетител в тв излъчвания, където непрекъснато се пробвах да прокарам моята идея, само че бързо бях прекъсвана с " по-интересни "  въпроси за корекциите, които нямам! Докато не стартираме да даваме публичност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над околните ни ", споделя още гневната Тафкова. И акцентира, че задачата й не е да опише историята си или да се съпоставя с Дебора от Стара Загора, написа show.blitz.

" Искам да покажа на младите девойки, че няма от какво да се срамят. Сигурна съм, че има дами с неразказани истории заради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, с цел да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана " съвременен "  едва в този момент! Жалко, че такива насилници в множеството случаи се разминават с наказване за лека телесна щета и пробация. А за междинна такава наказването е до 6 години отнемане от независимост. Но излизат от пандиза след 2-3. Според вас това правдивост ли е? Или е позор!?? ", не спести още от гнева си брюнетката, чийто белег на ръката цялостен живот ще й припомня за този случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР