Мис България 2017 Тамара Георгиева стана новата Мис Планет, видя

...
Мис България 2017 Тамара Георгиева стана новата Мис Планет, видя
Коментари Харесай

Ти да видиш! Мис Баба Яга Тамара Георгиева стана Мис Планет

" Мис България " 2017 Тамара Георгиева стана новата " Мис Планет " , видя HotArena .

Новината заяви персонално русокоската във Facebook.

Победата на Тамара Георгиева на състезанието Мис България предходната година породи остри реакции в обществените мрежи. Задаваха се въпроси какви са кретириите на журито, а някой даже писаха, че са сюрпризирани, че се толерират филърите и силикона. За похлупак големият нос на Тамара и завоюва звучния прякор Мис Баба Яга.

Много хора не бяха съгласни с избора на журито, а нейната визия провокира всеобщо неодобрение. Според миската тези реакции бяха провокирани от злоба.

" Те даже не ме познават. Те не знаят каква душа имам, какво сърце и какви дела съм подготвена да поемам. И аз не съм грозна никога ", съобщи тогава 24-годишната Тамара Георгиева. И разгласи, че фотосите с големият й нос били манипулирани. Георгиева въпреки всичко не устоя на гаврите и си клъцна обонятелния орган. В разследване на което се окичи и с купата Мис Планет.

Международният конкурс за хубост се състоя в Тбилиси, Грузия. Тамара се съревновавала с още 34 претендентки.  Конкурсната стратегия е била в три стадия - по бански, с народен костюм и церемония вечер, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР