Мис България 2017 Тамара Георгиева Кочорапова бе прецакана официално за

...
Мис България 2017 Тамара Георгиева Кочорапова бе прецакана официално за
Коментари Харесай

Прецакват Тамара за "Мис Свят"



Мис България 2017 Тамара Георгиева Кочорапова бе прецакана публично за състезанието "Мис Свят ", оповестява "Телеграф ".

От централата на състезанието в Лондон са пратили неофициално запитване дали може втората в конкуренцията - Йовита Георгиева от Бургас, да се яви на състезанието по хубост вместо Тамара.

В централата не утвърждават, че името на победителката у нас се свързва със кавги. Там не се интересуват дали българите възприемат своята миска като най-красивата за годината или не, а дали има кавги към нея. Затова са отправили запитване дали може да се избегне наличието на сходна участничка в проявата и тя да бъде пратена на различен конкурс, а втората след нея да отиде на международния.

Още с ибора на Тамара за победителна у нас се развихри суперскандал. Някои я упрекваха, че носът й е по-голям от нормалното и няма фотогеничност, а съвсем всички членове на журито отхвърлиха да са давали какъвто и да е глс за Тамара. Стигна се до такава степен, че даже изборът на миската бе даден на прокурор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР